Bel ons nu! 03 219 05 56
O V E R G O R D I J N E N

 

Onze overgordijnstoffen zijn naadloos, krimpvrij, kleurecht en leverbaar op verschillende kamerhoogtes verkrijgbaar in verschillende stijlgroepen.

De nieuwe collectie overgordijnstoffen is geïnspireerd op de tonen van de natuur. Behaaglijke kleuren en kleine motieven met de nadruk op beige, ecru, grijs en geelgoud vormen een ingetogenheid met een frisse noot. De ingeweven lood- draad onderaan zorgt voor een mooie plooival en zomen wordt overbodig. De collectie is zeer omvangrijk en biedt effen, satijnen, jaquards. Alle stoffen zijn in een brede kleurenwaaier te verkrijgen.

Wij bezitten nu een uitgebreide collectie brede stoffen die zowel modieuze als praktische aspecten bezitten. De nieuwe stoffen op een breedte van 150 cm komen goed tot hun recht door de verschillende verhoudingen tussen katoen en polyester.

Onze collectie brandvertragende stoffen scoren zéér goed bij onze klanten en voldoen aan de strengste veiligheidsvoorschriften, deze zijn wettelijk bepaald voor onder andere hotels en openbare instellingen. De materialen zijn duurzaam brandvertragend, branden en smeulen niet na en de rookontwikkeling is minimaal.

 

AUTOMATISATIE MOGELIJK!

 

O N Z E   L E V E R A N C I E R S

               essente                                                                  dekortex       kinnasand    @thebox    bmfabrics      aristide

 

© Copyright - Marcelo Decor